• Grey Instagram Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey LinkedIn Icon

©2019 Meeresgruen Design Private Limited

 

 

Bal Bhavan Centre

Educational Space

Himatnagar, 2014

 

 

The project is located in Himmatnagar, Sabarkantha, Gujarat. Bal Bhavan, provides an opportunity for creative learning to the young people of the town. The central idea for the project is to create an informal space for children in which the orientation of spaces are random while the path leading to them follows the grid of the public park which glues different buildings together. The buildings which are placed randomly create a sense of surprise. They also give a sense of separation and being connected.

The Project Plans and Presentation got exhibited and published in the CEPT University Portfolio, followed by an Exhibition at the Vibrant Gujarat Summit 2014.

 

 

1/10